Урядовий офіс з євроінтеграції відкриває вакансії із зарплатою на гроші ЄС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Урядовий офіс з євроінтеграції відкриває вакансії із зарплатою на гроші ЄС

Казна та Політика
1591
Кабінет міністрів оголосив конкурс на заміщення вакантних посад в Офісі з питань європейської та євроатлантичної інтеграції секретаріату Кабінету міністрів.
Про це з посиланням на Урядовий портал повідомляє Офіс віце-прем’єра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції.
Зокрема, оголошено конкурс на такі посади: перший заступник директора Урядового офісу; заступник директора Урядового офісу, начальник управління з питань співробітництва з НАТО; начальник управління з питань реалізації зобов’язань у сфері європейської інтеграції Урядового офісу.
Конкурс також оголошено на посади: завідуючий відділом з питань координації співробітництва з ЄС управління координації відносин України з ЄС Урядового офісу; завідувач відділом з питань донорської допомоги, комунікації та переведення актів права ЄС управління координації відносин України з ЄС Урядового офісу.
“Нагадуємо, що в рамках реалізації реформи державного управління протягом 2017 року планується підвищення зарплат, зокрема, працівникам Урядового офісу”, – зазначили у віце-прем’єра.
Джерела “Європейської правди” підтвердили, що Офіс віце-прем’єра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції – серед пілотних проектів, які будуть фінансуватися в рамках комплексної реформи системи державного управління, фінансується коштом ЄС.
Як відомо, 19 грудня було підписано угоду між Європейською комісією та урядом України, якою передбачено, за рахунок бюджетної підтримки Європейського Союзу, виконання програми, спрямованої на допомогу Україні в реалізації Стратегії реформування державного управління на 2016-2020 роки.
Загальний обсяг бюджетної підтримки з боку ЄС для реалізації програми становить 104 млн євро.
За матеріалами:
Європейська правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас