Нові планшети Apple iPad з'являться не раніше літа — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нові планшети Apple iPad з'являться не раніше літа

Технології&Авто
659
У цьому році в планах Apple, серед іншого, значиться випуск трьох нових планшетів iPad: iPad Pro 2, «недорогого» iPad з дисплеєм звичного розміру 9,7 дюйма і принципово нової безрамкової моделі, діагональ екрану якої лежатиме в межах 10-10,5 дюйма. Останній, як очікується, стане першим пристроєм компанії без фізичної кнопки Home.
Спочатку очікувалося, що всі три новинки будуть представлені цієї весни, але тепер повідомляється, що нові iPad затримаються до літа. Про це повідомляє видання DigiTimes, традиційно посилаючись на представників відповідного ланцюжка поставок.
Виробництво 9,7-дюймової моделі, як повідомляється, розпочнеться вже в цьому кварталі, але дві інші почнуть випускати тільки в другому кварталі цього року. Потрібної кількості однокристальних систем Apple A10X для двох старших моделей поки що немає, чим, власне, і обумовлена ​​затримка. Тобто, Apple фізично не встигне випустити всі три планшети в раніше намічений термін. І навряд чи компанія стане відхилятися від початкових планів і анонсувати їх окремо.
Оскільки випуску нової міні-версії iPad не передбачається, джерела DigiTimes логічно приписують 9,7-дюймовій моделі місце базової моделі, націленої головним чином на освітній сегмент. Новий безрамковий iPad займе місце 9,7-дюймового, ставши моделлю для широких мас, тоді як iPad Pro 2 з 12,9 дюймовим екраном як і раніше буде орієнтований на людей творчих професій.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас