Приватбанк виключає можливий арешт своїх коррахунків, - Приватбанк — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Приватбанк виключає можливий арешт своїх коррахунків, - Приватбанк

Фондовий ринок
2069
У балансі націоналізованого ПриватБанку немає зобов’язань перед власниками єврооблігацій, а рішення про проведення процедури націоналізації банку і механізмів його капіталізації приймалося виключно Фондом гарантування вкладів фізичних осіб та Національним банком України.
 Про це повідомив перший заступник голови правління ПриватБанку Олександр Дубровін.
“Суть претензій власників євробондів стосуються відновлення прав власників таких паперів, і не означають автоматичного накладення обмежень на будь-які рахунки або активи ПриватБанку, – уточнив Олександр Дубровін. – На жаль, численні фінансові “експерти”, які публічно розмірковують про банк і процесах в банківській системі, погано розбираються в предметі обговорення “.
За словами першого заступник голови правління банку, практика застосування міжнародного права по відношенню до банків не передбачає такої форми забезпечення позовів, як накладення арешту на кореспондентські або будь-які інші рахунки комерційного банку і тим більше його клієнтів. Загальноприйнятою практикою міжнародних судів є зобов’язання по депонуванню на спеціальному рахунку коштів під майбутнє рішення суду по суті позову.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас