Найважливіші цифри і цитати середи, 18 січня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найважливіші цифри і цитати середи, 18 січня

789
Найважливіші цифри і цитати середи, 18 січня:
  • Австралія розмістила держоблігації на рекордну суму в $7 млрд
  • Deutsche Bank виплатить $7,2 млрд владі і споживачам США
  • За рік середня ціна на приватні будинки Києва знизилася на 12,4%
Депутати хочуть спростити злиття банків
«Ми повинні спростити процедури поповнення капіталу банків. Потрібно створити більш прості правила приєднання дрібних банків до більш життєздатних, щоб на ринку залишалися найкращі – найнадійніші і ефективні банківські установи», – заявив голова комітету з питань фінансової політики і банківської діяльності Сергій Рибалка.
“Дурні, подивіться в дзеркало”: Гройсман пояснив, чому впала гривня
“Хтось хоче розігнати паніку на цьому тлі. Тим, хто прив’язує це до мінімальної зарплати, я хотів би сказати експертам або політиканам: “Дурні, подивіться в дзеркало”. Ми ще не виплатили в січні мінімальну зарплату, вона буде в лютому. Тому вона не може впливати на курс”, – зазначив Гройсман.
PwC завищувала вартість застав Приватбанку – НБУ
“У нас є питання до оцінок PwC застав як Приватбанку, так і ще одного чинного банку, який ми не можемо назвати”, – повідомив директор департаменту управління ризиками НБУ Ігор Будник.
Порошенко сподівається на збільшення фіндопомоги ЄБРР
“Співрозмовники обговорили перспективи розвитку співпраці та впровадження інвестиційних проектів за підтримки Європейського банку реконструкції та розвитку. Голова української держави висловив сподівання на збільшення обсягу фінансових ресурсів ЄБРР для співпраці з Україною в 2017 році”, – йдеться в повідомленні прес-служби глави держави.
Меморандум з МВФ буде узгоджений до кінця січня – Рева
МВФ вносить пропозиції. Результатом наших дискусій стане підписаний меморандум з МВФ. Там прописуються позиції, які узгоджені”, – додав чиновник.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас