Укрсоцбанк повернув клієнтам 636 000 грн новорічних cashback — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Укрсоцбанк повернув клієнтам 636 000 грн новорічних cashback

Фондовий ринок
36
Клієнти Укрсоцбанку повернули собі понад 636 000 грн, готуючись до новорічних свят. В рамках акції “Новорічний марафон” банк повертав 5% від суми чеку за кожну третю покупку від 50 грн, здійснену в продуктових супермаркетах України з 5 по 25 грудня 2016 р. Щоб отримати cashback, клієнтам Укрсоцбанку достатньо було просто оплатити бажану покупку своєю карткою.
“Знаючи, що підготовка до новорічних свят незмінно супроводжується великою кількістю покупок, ми потурбувалися про те, щоб вони були не тільки приємними, а й вигідними. Причому вигідними і для клієнта, і для банку. Адже з опцією cashback клієнт може без будь-яких незручностей скоротити свої витрати, а банк – збільшити кількість транзакцій за допомогою карток. А сума, яку можна зекономити, повністю залежить від клієнта, що дозволяє йому зробити здійснення покупок максимально вигідним для себе”, – прокоментував Дмитро Сахно, начальник відділу сегменту масового ринку Укрсоцбанку.
Нагадаємо, окрім акційних пропозицій, cashback за покупки також можна отримати в рамках карткових продуктів від Укрсоцбанку – Carbon, Champion та Masterсard World PayPass.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас