Колишній IT-директор ПриватБанку став радником мера Дніпра Філатова — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Колишній IT-директор ПриватБанку став радником мера Дніпра Філатова

Фондовий ринок
2210
Колишній директор з інформаційних технологій ПриватБанку (Дніпро) Дмитро Дубілет прийняв пропозицію стати радником міського голови Дніпра Бориса Філатова.
“Вчора зустрічався з Борисом Філатовим і Яникою Мерило, щоб узгодити розвиток iGov (інтернет-портал надання державних послуг громадянам – Ред.) в Дніпрі і по країні в цілому”, – написав Д.Дубілет на своїй сторінці в “Фейсбук”.
За його словами, мер Дніпра позначив кілька ключових показників ефективності, а саме – збільшення кількості громадян, які користуються держпослугами через інтернет, мінімізація корупційних ризиків у земельній сфері, в сфері реклами та ін..
“Мер запропонував мені стати своїм радником. Я із задоволенням погодився… Статуси і посади мене не дуже хвилюють, але вони реально допомагають впроваджувати iGov”, – написав Д.Дубілет.
“Буду добиватися, щоб усі напрацювання Дніпра – софт, залізо, юридичні конструкції – безкоштовно були використані в інших регіонах країни”, – додав він.
Д.Дубілет пішов з посади директора з інформтехнологій ПриватБанку після націоналізації фінустанови в грудні 2016 року. Його батько – Олександр Дубілет – до націоналізації банку очолював його правління.
Д.Дубілет також є радником голови Дніпропетровської облдержадміністрації Валентина Резніченка.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас