Nissan презентував стильний концепт седана — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Nissan презентував стильний концепт седана

Технології&Авто
1478
Японська компанія Nissan презентувала стильний концепт седана з чотирма дверима на Північноамериканському міжнародному автосалоні в Детройті. Концепт Nissan VMotion 2.0 демонструє майбутнє дизайну, комфорту і продуктивності автомобілів бренду. Таким чином, седану подарували абсолютно новий вигляд, який дизайнери назвали емоційною геометрією. Даному дизайну властиві характерні лінії і вигини, а також агресивний передній бампер, повідомляється в офіційному прес-релізі.
Дизайн інтер’єру є не менш вражаючим, ніж екстер’єр. У салоні переважає шкіра і декоративні елементи з дерева, які продовжують тему емоційної геометрії. Приладова панель поєднана з мультимедійною системою в одному горизонтальному дисплеї, де також встановлена інноваційна акустична система Bose UltraNearfield. Крім того, слід зазначити, що концепт оснащений автопілотом ProPILOT.
Інформацію про силову установку Nissan VMotion 2.0 інженери воліли не розкривати, але можна припустити, що під капотом буде встановлений електричний двигун, оскільки в січні на Міжнародній виставці споживчої електроніки компанія представила проект розвитку Nissan Intelligent Mobility, націлений на створення максимально екологічних автомобілів.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас