Альфа-Банк підвищив ліміти на онлайн-перекази між картками до 25 тисяч гривень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Альфа-Банк підвищив ліміти на онлайн-перекази між картками до 25 тисяч гривень

Фондовий ринок
58
Альфа-Банк Україна підвищив ліміти на онлайн-перекази між банківськими картками, випущеними в Україні, до 25 тисяч гривень у всіх онлайн-каналах: інтернет-банку «My Alfa-Bank», в мобільному банку «Альфа-Мобайл» та в сервісі «Альфа-Переказ», що у нас на сайті. Навіть у свята всі вони працюють в режимі 24/7.
Комісія за онлайн-переказ між картками становить 1% від суми переказу плюс 5 гривень. Гарна новина для прихильників кобрендових карток Wargaming та кредитних карток Альфа-Банку. Поповнюючи їх, ви не сплачуєте жодної комісії, незалежно від суми переказу.
«Відтепер всі користувачі онлайн-сервісів Альфа-Банку можуть здійснювати грошові перекази між картками будь-яких банків України в сумі до 25 тисяч гривень за одну операцію. Це робить сервіс миттєвих переказів ще зручнішим, – розповідає Олександр Беззубов, директор з розвитку електронної комерції Альфа-Банку Україна. – Ми максимально спрощуємо роботу з онлайн-сервісами Альфа-Банку та підлаштовуємо їх під сучасний ритм життя наших клієнтів!»
Грошові перекази онлайн доступні для всіх гривневих карток, емітованих будь-яким банком України. Тож відтепер ніщо не стримує робити миттєві перекази своїм рідним, керувати своїми коштами на різних картках чи сплачувати за покупки онлайн.
Деталі сервісу онлайн-переказів, а також навчальні відео за посиланням https://goo.gl/MZ3Bie
За додатковою інформацією звертайтеся за телефоном 0445903737
За матеріалами:
Альфа-Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас