Найважливіші цифри і цитати п'ятниці, 13 січня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найважливіші цифри і цитати п'ятниці, 13 січня

829
Найважливіші цифри і цитати п’ятниці, 13 січня:
  • НАЗК розподілило між партіями майже 400 млн з держбюджету
  • Гройсман запропонував створити постійний запас вугілля в 2 мільйони тонн
  • Вкладникам Дельта Банку з 16 січня відновлять виплати
Омелян розповів, як вивести перевізників з тіні
«Щодо лібералізації і дерегулювання ринку міжміських та обласних перевезень. Я сподіваюся, що в січні цього року уряд прийме це рішення, а це – ряд постанов, який значно спростить правила отримання маршрутів, правила визначення автостанцій, одночасно введе жорсткі заходи контролю безпеки і комфортного перевезення українських громадян», – зазначив Омелян.
У МВФ повідомили, коли буде розглянуто питання виділення Україні чергового траншу
“Ми очікуємо, що засідання Ради директорів (з питаннґ виділення Україні чергового траншу – ред.) пройде скоро, через кілька тижнів. Я вам скажу, чому. Тому що ми бачимо хороший прогрес в реалізації заходів, необхідних для завершення третього перегляду програми EFF загальним розміром в 17,5 мільярда доларів”, – сказав директор департаменту комунікацій МВФ Джеррі Райс на брифінгу у Вашингтоні.
НБУ заявляє про очікування бізнесу щодо курсу гривні в наступні 12 місяців
«До погіршення очікувань призвела посилена волатильність обмінного курсу гривні, а також очікування щодо підвищення доходів населення і, відповідно, збільшення споживчого попиту», – кажуть в НБУ.
Гройсман закликав підготуватися до масштабних дорожніх робіт з 1 квітня
“Потрібно дуже швидко підготуватися до початку масштабних будівельних робіт з ремонту, часткового ремонту, капітального ремонту, реконструкції, будівництва нових доріг. Першого квітня мають бути повністю готові: всі тендери, гроші, закупівлі – все повинно бути готове”, – цитує прес-служба Гройсмана.
Геращенко розповіла, як боротися з хабарами на пунктах пропуску
«Ми велику увагу сьогодні приділили питанню можливих зловживань або корупції на КПВВ. Ходять чутки, а можливо, це не чутки, що можна там купити місце за 200 гривень і пройти без черги або проїхати на машині за 200 гривень. В таких історіях дуже важливо зупиняти такі речі, щоб прикордонники і фіскали не тільки не брали 200 гривень, але і щоб їм і не пропонували їх», – сказала Геращенко.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас