АМКУ зобов'язав "Укртрансгаз" скасувати тендер із закупівлі 2,5 млрд куб. м газу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

АМКУ зобов'язав "Укртрансгаз" скасувати тендер із закупівлі 2,5 млрд куб. м газу

Фондовий ринок
264
Антимонопольний комітет України (АМКУ) зобов’язав ПАТ “Укртрансгаз” скасувати тендер із закупівлі 2,5 млрд куб. м газу для виробничо-технологічних потреб, повідомила державний уповноважений регулятора Агія Загребельська.
“Зобов’язали замовника “Укртрансгаз” відмінити процедуру закупівлі природного газу за скаргою ТОВ “Нафтогазгруп Деметра”, – написала вона на своїй Facebook-сторінці.
За словами. А.Загребельської, пропозиція скаржника була відхилена тендерним комітетом законно, оскільки не відповідала вимогам конкурсної документації. У той же час, за висновками АМКУ, пропозиція іншого учасника – ПП “Еру Трейдинг” була прийнята необґрунтовано, оскільки вона також не задовольняла вимоги тендерної документації.
“За підсумками, до аукціону допущено пропозицію одного учасника – НАК “Нафтогаз України”, що є підставою для скасування замовником процедури”, – резюмувала держуповноважений АМКУ.
Як повідомлялося, ПАТ “Укртрансгаз” допустило до участі в тендері із закупівлі 2,5 млрд куб. м газу для виробничо-технологічних потреб НАК “Нафтогаз України” і ПП “ЕРУ Трейдинг”. Очікувана вартість закупівлі – 17,048 млрд грн.
Згідно з оприлюдненою інформацією, пропозиції ТОВ “Група УМВБ”, ТОВ “Нафтогазгруп Деметра”, ТОВ “Еско-Північ” були відхилені.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас