Гройсман закликав підготуватися до масштабних дорожніх робіт з 1 квітня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Гройсман закликав підготуватися до масштабних дорожніх робіт з 1 квітня

Казна та Політика
1203
Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман закликав дорожні служби, включаючи насамперед держхолдинг “Укравтодор”, провести весь спектр підготовчих робіт з тим, щоб вже 1 квітня приступити до реалізації масштабних проектів у дорожній сфері.
Як повідомили в прес-службі уряду, про це глава уряду сказав під час наради з питань утримання та розвитку дорожньої інфраструктури.
“Потрібно дуже швидко підготуватися до початку масштабних будівельних робіт з ремонту, часткового ремонту, капітального ремонту, реконструкції, будівництва нових доріг. Першого квітня повинні бути повністю готові: всі тендери, гроші, закупівлі – все має бути готове”, – цитує прес-служба Гройсмана.
Раніше Гройсман повідомив, що уряд виділить в цілому 750 мільйонів гривень на програму системного переоснащення служби утримання доріг. Причому більша частина асигнувань буде спрямована на закупівлю техніки вітчизняного виробництва.
Як повідомлялося, уряд у рамках виконання державного бюджету на 2017 рік, прийнятого Верховною Радою в ніч на 21 грудня, виділить на ремонт і реконструкцію автомобільних доріг країни понад 35 мільярдів гривень. Такі асигнування дозволять “Укравтодору” в 2017 році збільшити обсяг ремонтних робіт на автошляхах країни в порівнянні з 2016 роком в 2,2 рази – до 2,2 тисячі кілометрів.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас