Ощадбанк очікує значного збільшення обсягу комунальних платежів у відділеннях Києва — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ощадбанк очікує значного збільшення обсягу комунальних платежів у відділеннях Києва

Фондовий ринок
717
Ощадбанк очікує значного збільшення обсягу комунальних платежів у відділеннях Києва в зв’язку з тимчасовим припиненням обслуговування Укрпоштою платежів КП ГІОЦ
 
Шановні клієнти Ощадбанку, кияни!
 
У зв’язку із заявою Укрпошти про тимчасове припинення прийому платежів на користь КП ГІОЦ Ощадбанк передбачає значне збільшення кількості платників в своїх відділеннях. Ощадбанк в штатному режимі обслуговує близько половини платежів КП ГІОЦ. При відмові Укрпошти обслуговувати комунальні платежі КП ГІОЦ цей показник в січні може бути значно перевищений, адже навантаження буде перерозподілене саме на банк.
 
Очікуємо понад сто тисяч нових платників у відділеннях. У середньому кожен з клієнтів здійснює 2-3 платіжні операції, що значно збільшить навантаження на каси Ощадбанку. Ми зробимо все можливе, щоб допомогти в цій ситуації громаді Києва і забезпечити прийом більшої кількості платежів. Звертаємо вашу увагу на наступне:
 
1. Термін прийому комунальних платежів в Києві зі знижкою з ініціативи банку ПОДОВЖЕНО до 25 січня 2017 року.
2. Понад 50% відділень в Києві працюють без обідньої перерви і в суботу, також є відділення, що працюють в неділю (детальна інформація – на офіційному сайті Ощадбанку http://www.oschadbank.ua/ua/maps/).
3. Нагадуємо всім клієнтам Ощадбанку в Києві про ОСНОВНІ БЕЗКОШТОВНІ ДИСТАНЦІЙНІ канали оплати комунальних послуг і запрошуємо активно користуватися ними:
- «Комунальний додаток» в мобільному і інтернет-банкінгу «Ощад 24/7»;
- Сайти ГІОЦ gioc.kiev.ua и ЦКС cks.kiev.ua (платежі за допомогою «Картки киянина» і «Моїй карти» Ощадбанку)
- Інформаційно-платіжні термінали Ощадбанку (платежі як готівкою, так і картою) – 336 ІПТ в Києві.
 
Просимо враховувати зазначені обставини і з розумінням поставитися до додаткового навантаження на співробітників відділень.
За матеріалами:
Ощадбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас