"Укрпошта" призупинила прийом комунальних платежів на рахунки столичного ГІОЦ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укрпошта" призупинила прийом комунальних платежів на рахунки столичного ГІОЦ

Фондовий ринок
933
Українське державне підприємство поштового зв’язку (УДППЗ) “Укрпошта” з 1 січня 2017 року не продовжило договір зі столичним комунальним підприємством (КП) “Головний інформаційно-обчислювальний центр” (ГІОЦ) про прийом комунальних платежів на його рахунки через збитковість даної послуги.
Як наголошується в прес-релізі “Укрпошти” в середу, в другій половині 2016 року підприємство провело аналіз, який показав, що винагорода від прийнятих від населення платежів, яку отримує за свої послуги київська міська дирекція “Укрпошти”, не забезпечує покриття її витрат на надання таких послуг.
“У грудні “Укрпошта” звернулася до ГІОЦ з пропозицією підняти тариф на послуги підприємства з прийому платежів. Оскільки ГІОЦ відмовив у зміні тарифу, а термін дії відповідного договору між двома підприємствами завершувався 31 грудня 2016 року, “Укрпошта” прийняла рішення не продовжувати термін дії договору на невигідних для себе умовах”, – наголошується в повідомленні.
Тим часом, “Укрпошта” сподівається на швидке відновлення співпраці з ГІОЦ на взаємовигідних умовах.
На сьогодні мешканці Києва можуть оплачувати рахунки за повідомленнями ГІОЦ через відділення комерційних банків і різні сервіси електронних платежів.
КП “ГІОЦ” формує повідомлення з оплати рахунків з централізованого водовідведення гарячої води, централізованого постачання холодної води і водовідведення, а також утримання будинків і прибудинкових територій в м. Київ.
УДППЗ “Укрпошта”, національний оператор поштового зв’язку, входить в сферу управління Міністерства інфраструктури.
“Укрпошта” надає понад 50 видів послуг майже в 12 тис. відділеннях по всій Україні.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас