ДФС виявила у Києві підприємство, яке неправомірно сформувало податковий кредит і валові витрати на 134 млн гривень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ДФС виявила у Києві підприємство, яке неправомірно сформувало податковий кредит і валові витрати на 134 млн гривень

Кримінал
870
Державна фіскальна служба виявила підприємство в Києві, яке неправомірно сформувало податковий кредит та валові витрати на 134 млн гривень.
Про це йдеться в повідомленні Фіскальної служби.
Посадові особи одного із столичних підприємств, яке займається оптовою торгівлею зерном, необробленим тютюном, насінням і кормами для тварин, неправомірно сформували валові витрати і податковий кредит на загальну суму 134 млн гривень.
Зокрема, керівництво зазначеного підприємства віднесло до валових витрат безтоварні операції з купівлі сільгосппродукції, в результаті чого ухилилося від сплати податку на прибуток на майже 59 млн гривень.
До того ж посадові особи цього суб’єкта господарювання здійснювали безтоварні операції для подальшого експорту, за рахунок яких безпідставно збільшували податковий кредит і заявляли про відшкодування з держбюджету на суму вище 75 млн гривень.
Слідство триває.
Як повідомляли Українські Новини, Державна фіскальна служба на початку січня ліквідувала конвертаційний центр з оборотом 180 млн гривень у Києві.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас