Україна пройшла "дно", але турбулентність не закінчиться ніколи, - Розенко — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна пройшла "дно", але турбулентність не закінчиться ніколи, - Розенко

Казна та Політика
1395
Україна не вийде з політичної турбулентності, але в минулому 2016 році ситуація в країні почала змінюватися на краще.
Таку думку висловив віце-прем’єр-міністр Павло Розенко.
“Сподіваюся, що новий 2017 рік пройде без катаклізмів. Ми, напевно, ніколи не вийдемо із зони політичної турбулентності, але принаймні, я думаю, буде менше бажання і спроб розхитати політичну ситуацію. Тому що все ж економічна і соціальна ситуації дуже пов’язані з політичною єдністю, принаймні в конфігурації президент-парламент-уряд, що, я сподіваюся, буде продовжуватися і в цьому році”, – зазначив Розенко.
За його словами, такі зміни дають привід говорити про збільшення соціальних стандартів і зростання економіки.
“Болючі етапи, які припали на час уряду Яценюка і на перші місяці уряду Гройсмана, вже все-таки пройшли. … Все-таки ми вже пройшли нижню точку свого падіння і будемо вже говорити про те, що економічні та соціальні успіхи ми будемо трансформувати в підвищення якості і рівня життя. І збільшення мінімальної зарплати з 1 січня 2017 – це перший позитивний сигнал, але не останній протягом цього року”, – вважає Розенко.
Нагадаємо, з 1 січня 2017 року в Україні зросла мінімальна зарплата – до 3200 грн. Слідом за “мінімалкою” Кабмін в новому році обіцяє підняти і пенсії – в середньому на 300 грн.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас