Створення Мінагропродом агро-рекреаційних зон дозволить розвинути зелений туризм в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Створення Мінагропродом агро-рекреаційних зон дозволить розвинути зелений туризм в Україні

Казна та Політика
187
Міністерство аграрної політики і продовольства в 2016 році в рамках реалізації Концепції розвитку сільських територій розпочало роботу зі створення шести аграрних рекреаційних кластерів в шести областях України, які дозволять розвивати зелений туризм в сільській місцевості, повідомила прес-служба міністерства.
Згідно з повідомленням, для створення агро-рекреаційних кластерів міністерством визначено курорти і парки в Миколаївській, Полтавській, Чернігівській, Одеській, Київській та Херсонській областях.
“Реалізація проекту зі створення агро-рекреаційних кластерів дозволить нам створити комплексний туристичний продукт, розширити спектр послуг, забезпечити сільське населення постійними робочими місцями і додатковими заробітками”, – цитує прес-служба главу Мінагропроду Тараса Кутового.
Крім того, за його словами, в результаті впровадження агро-рекреаційних кластерів в територіальних громадах передбачається створення майже 3,5 тисячі додаткових робочих місць.
Прес-служба також зазначила, що в лютому-квітні 2017 року заплановано проведення ряду регіональних навчально-практичних заходів з метою поширення досвіду проектного підходу розвитку сільських територій на базі пілотних регіонів із залученням представників сусідніх областей спільно з проектом Європейського Союзу “Підтримка впровадження сільськогосподарської та продовольчої політики в Україні “.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас