У китайській провінції Сичуань запрацювала онлайн-лікарня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У китайській провінції Сичуань запрацювала онлайн-лікарня

Технології&Авто
460
Новий онлайн-госпіталь, запущений в місті Ченду на південному заході Китаю, буде віддалено обслуговувати жінок і дітей з віддалених регіонів країни, в яких кваліфікована медична допомога часто буває недоступна. Розпорядження про створення такої лікарні було підписано місцевою владою близько двох місяців тому, повідомляє China Daily.
Для того, щоб отримати доступ до сервісу в разі хвороби, жителі Китаю повинні будуть звернутися в місцеву клініку для первинного огляду. Дані про прийом будуть передані в онлайн-лікарню, після чого лікарі Другої університетської лікарні західного Китаю проаналізують отриману інформацію і проведуть консультацію з пацієнтом через відеозв’язок.
Передбачається, що найбільшу користь новий сервіс може принести представникам етнічної групи І, які проживають в Ляншань-Ійскому автономному окрузі Китаю (входить до складу сичуанськи провінції). Це територія з самої нерозвиненою медичною інфраструктурою в регіоні, і віддалене обслуговування зможе частково вирішити цю проблему.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас