У 2017 році Марк Цукерберг збирається вислухати людей з усіх штатів в США — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У 2017 році Марк Цукерберг збирається вислухати людей з усіх штатів в США

Технології&Авто
1345
Через цілий рік жорсткої критики щодо фальшивих новин, цензури і упередженості генеральний директор Facebook Марк Цукерберг (Mark Zuckerberg) оголосив про те, що в рамках свого щорічного виклику самому собі він збирається дізнатися більше про потреби і проблеми користувачів соціальної мережі в США.
Це може зробити платформу краще для максимально широкого кола людей. «Моя робота полягає в об’єднанні світу і передачі кожному права слова, – написав Цукерберг. – Я особисто хочу почути більше цих голосів в цьому році ». В рамках своїх торішніх випробувань генеральний директор компанії пробіг 365 миль, вивчив мандаринську китайську мову, прочитав 25 книг і розробив свою власну домашню систему штучного інтелекту.
У публікації щодо планів на 2017 рік Цукерберг написав наступне:
«Мое особисте випробування на 2017 рік – відвідати і зустрітися з людьми в кожному штаті в США до кінця року. У багатьох штатах я вже провів чимало часу, тому мені потрібно буде з’їздити приблизно в 30 штатів в цьому році, щоб виконати це випробування.
Після неспокійного минулого року я сподіваюся, що в рамках цього випробування зможу вибратися і поговорити з великою кількістю людей про те, як вони живуть, працюють і що думають про майбутнє ».
Цукерберг хоче, щоб Facebook була чимось на зразок міської площі, а не традиційної соціальною мережею або технологічною компанією, а це означає, що вона змушена вислуховувати вимоги та побажання усіх сторін. Існування таких невід’ємних характеристик Facebook, як алгоритм підбору контенту для користувачів і політика щодо вмісту сайту, означає, що компанія повинна працювати дуже старанно, щоб залишатися на належному рівні в плані наданих можливостей і в той же час зберігати коректність.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас