Apple підтвердила плани відкриття першого роздрібного магазину в Південній Кореї — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple підтвердила плани відкриття першого роздрібного магазину в Південній Кореї

Фондовий ринок
155
Американська Apple Inc. планує відкрити перший роздрібний магазин в Південній Кореї – на ринку, де домінує Samsung Electronics, її головний конкурент.
У п’ятницю Apple заявила, що “з ентузіазмом чекає відкриття першого Apple Store в Південній Кореї”, назвавши цю країну “лідером в сфері телекомунікацій і технологій”.
Представник Apple відмовилася говорити про те, коли буде відкритий роздрібний магазин компанії в Південній Кореї, а також де він буде розташований.
У вересні минулого року газета The Wall Street Journal повідомляла з посиланням на свої джерела, що Apple розглядає можливість відкриття магазину в районі Каннамгу на південному сході Сеула, де розташована штаб-квартира Samsung.
Одне з розглянутих американською компанією місць знаходиться в безпосередній близькості від штаб-квартири Samsung, де також розташований триповерховий магазин південнокорейського виробника, відзначають джерела WSJ.
Південна Корея є складним ринком для Apple. На частку місцевих виробників – Samsung і LG Electronics – припадає близько 80% всіх продаються в країні смартфонів.
Apple продає свою продукцію в Південній Кореї за допомогою місцевих операторів зв’язку, а також сторонніх рітейлерів, які отримують ліцензії авторизованих представників Apple.
У п’ятницю Apple опублікувала на своєму веб-сайті дані про відкриття 15 вакансій в Південній Кореї, в тому числі на посаду керівника роздрібного магазину.
“Ми зараз набираємо команду, яка буде пропонувати нашим клієнтам в Сеулі, послуги, освітні та розважальні сервіси, які люблять клієнти Apple по всьому світу”, – повідомила представник американської компанії.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас