Створена смарт-гребінець для ретельного догляду за волоссям від Withings і L'Oreal — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Створена смарт-гребінець для ретельного догляду за волоссям від Withings і L'Oreal

Технології&Авто
880
Інтернет речей – всюди. Повільно, але впевнено він зумів дістатися до здавалося б таких звичайних і тих,що не вимагають технологічного втручання речей, як котяча миска, дзеркало, взуттєві устілки. Тепер же фахівці компаній Withings і L’Oreal – перша відома своєю переносною електронікою, а друга прославилася завдяки фірмовим косметичним засобам – вирішили навчити за допомогою електроніки елементарним правилам краси.
Серед великої кількості всіляких гаджетів, мобільної електроніки та побутової техніки на CES 2017 можна знайти і смарт-гребінець, який підкаже своєму власникові, чи правильно він укладає ним волосся під час щоденної ранкової процедури. Якщо процес розчісування волосся здавався вам максимально простим і не вимагає певних навичок, то в лабораторії інноваційних розробок L’Oreal і в Withings вважають трохи інакше.
Модель Hair Coach, представлена ​​під брендом Kerastase (дочірня організація L’Oreal), наділена такими особливостями: вбудованими модулями Bluetooth і Wi-Fi, а також датчиками, які дозволяють назвати пристрій «розумним». Ваш персональний «тренер для волосся» оснащується мікрофоном, фіксуючим характерним звуком під час розчісування для визначення структурних особливостей зачіски, акселерометром і гіроскопом, сенсором для обчислення тиску, датчиками провідності для ідентифікації рівня сухості / вологості волосся.
Всі зняті за допомогою Hair Coach дані відправляються на мобільний додаток, який покаже, наскільки здоровими є волосся користувача, і чи правильно він за ними доглядає. Додаток повідомить про найбільш підходящою власнику смарт-гребінця косметичної продукції, що випускається фірмою Kerastase.
Живлення Hair Coach забезпечують дві батарейки типу AA. Гаджет має надійти в продаж в середині 2017 року. Краса “вимагає жертву” в розмірі «всього» $ 200.
За матеріалами:
The Verge
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас