Український стартап Ecoisme запустив попередні замовлення і знизив ціну своїх сенсорів на $ 100 (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Український стартап Ecoisme запустив попередні замовлення і знизив ціну своїх сенсорів на $ 100 (відео)

Фондовий ринок
1288
Український стартап в галузі енергетики і smart home Ecoisme оголосив про початок збору замовлень на свої пристрої для розумного та економного будинку. З 4 по 8 січня команда бере участь в найбільшому шоу споживчої електроніки в світі Consumer Electronics Show в Лас Вегасі (CES), де представляє свої сенсори. Як повідомили в стартапі, Ecoisme знаходиться на фінальній стадії підготовки до виробництва. Попередні замовлення відкриті на новому сайті ecoisme.com
Нагадаємо, CES – це контролер розумного будинку, який за допомогою сенсорів збирає інформацію про споживання енергії з різних пристроїв і показує статистику, допомагаючи домогосподарствам економити на ресурсах. На виставці стартап оголосив про запуск не одного, а двох продуктів, точніше двох його варіацій: для тих, у кого є сонячні панелі, і для тих, хто їх ще не придбав. Також можливі варіації з фазами. Ecoisme працює з однією і трьома фазами і спліт.
Обидві варіації розпізнають пристрої та надають дані по використанню електроенергії. Версія для сонячних панелей також розпізнає, яка електроенергія використовується на даний момент: сонячна або мережева, попереджає, якщо сонячна електроенергія закінчилася, а також надає дані за цінами за електроенергію. Підтримує роботу з більшістю типів інверторів.
«Ecoisme показує хороший результат як при 220В/50Гц, так і при 110В/60Гц. Ми перевіряємо сенсор в різних умовах, і прогрес очевидний. Він тестується як в Північній Америці, так і в Європі з різними типами лічильників і мереж. – Коментує роботу продукту CEO Ecoisme Іван Пасічник. – З огляду на всі умови і сприятливий привід CES17, ми вирішили не відкладати і запустити попередні замовлення».
Але є й інша причина, по якій Ecoisme вирішив запустити попередні замовлення. У 2015 році Ecoisme запустив кампанію зі збору коштів на Indiegogo і успішно зібрав потрібну суму і близько 500 попередніх замовлень. Однак запускати виробництво на таку кількість дуже складно, зазначив Пасічник. Тому перед запуском виробництва в Ecoisme вирішили зібрати додаткові попередні замовлення через сайт, при цьому знизивши ціну на сенсори. «Ми вирішили зробити невеликий приємний сюрприз для всіх. Так сенсори вартістю $ 300 в рамках предпродаж коштуватимуть $ 200, а сенсори за $ 400 будуть коштувати $ 300», – оголосив Іван.
За матеріалами:
Ain.Ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас