Гнучкий смартфон Samsung буде відкриватися по відбитку пальця — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Гнучкий смартфон Samsung буде відкриватися по відбитку пальця

Технології&Авто
11413
Від компанії Samsung вже не перший рік чекають релізу смартфона, що повністю згинається або планшета, але до сих пір ми бачили тільки загнуті краї дисплея в пристроях Galaxy S7 Edge, а також вигнуті монітори і телевізори.
З чуток, вже в цьому році південнокорейський гігант все ж здивує споживачів і випустить гнучкий пристрій, але експерти вважають, що в продаж такі девайси надійдуть в 2018 або навіть 2019 року. Проте Samsung не припиняє підігрівати інтерес до цієї теми численними патентами. В одному з таких документів описується спосіб захисту гнучких пристроїв за допомогою біометричних датчиків.
У патенті Samsung говориться, що для того, щоб розкрити смартфон або планшет, що згинається користувач повинен буде підтвердити свою особу за допомогою відбитка пальця або райдужної оболонки ока. Тільки після успішної авторизації девайс можна буде відкрити.
Також повідомляється, що Samsung тестує і інші способи підтвердження особи, в тому числі по голосу, особі, кожному рельєфу долонь, розташуванню вен, сітківки ока, моделі руху, в тому числі стилю ходьби, а також ЕКГ.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас