Директори шкіл звільнені від зобов'язання заповнювати електронні декларації про доходи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Директори шкіл звільнені від зобов'язання заповнювати електронні декларації про доходи

Казна та Політика
696
Директори загальноосвітніх середніх шкіл звільнені від зобов’язання заповнювати електронні декларації про доходи.
Про це йдеться в прикінцевих положеннях закону “Про Вищу раду правосуддя”, який набрав чинності 5 січня.
Згідно з ним, норма про обов’язкове заповнення електронних декларацій не поширюється на посадових осіб установ, установ і організацій, що здійснюють основну діяльність в сфері соціального обслуговування населення, соціальної та професійної реабілітації інвалідів і дітей-інвалідів, соціального захисту ветеранів війни та учасників антитерористичної операції.
Також звільнені від електронного декларування керівники закладів охорони здоров’я, крім керівників установ охорони здоров’я центрального, обласного, районного, міського (міст обласного значення, міст Києва та Севастополя) рівня.
Крім того, скасовано необхідність заповнювати електронні декларації для керівників закладів освіти (крім керівників вузів і їхніх заступників), науки (крім президента Національної академії наук України (НАНУ) та національних галузевих академій наук, перших віце-президентів, віце-президентів і головних вчених секретарів НАНУ і національних галузевих академій наук, інших членів президії НАНУ та президій національних галузевих академій наук).
Звільнено від зобов’язання заповнювати електронні декларації керівники закладів культури, мистецтв, відновлення і збереження національної пам’яті, фізичної культури, спорту і національно-патріотичного виховання.
Нагадаємо, державне підприємство “Українські спеціальні системи” констатує неможливість забезпечити стабільну роботу системи електронного декларування з 1 січня 2017 року.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас