У центрі Києва гряде масштабне будівництво: з'явиться 17-поверховий бізнес-центр — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У центрі Києва гряде масштабне будівництво: з'явиться 17-поверховий бізнес-центр

Нерухомість
2370
На бульварі Шевченка гряде нове масштабне будівництво. На порожній ділянці між п’ятизірковим готелем і старовинним особняком, зведеним в 1875 році, який належав Івану Терещенко, планують побудувати офісно-готельний комплекс з ресторанами і підземним паркінгом. Територію вже почали обносити будівельним парканом.
Передбачається, що тут реалізують проект 17-поверхового будинку, який розміщений на сайті однієї зі столичних архітектурних майстерень. “Дуже добре! Не вистачало нам чергової потвори в центрі міста. На самому бульварі і так постійні пробки і тягучки, а тепер через цей комплекс навантаження на проїжджу частину зросте в рази”, – обурюється киянин Володимир Полозов.
Проект для цієї ділянки вони розробили два роки тому і передали його замовнику. “Проект ми закрили пару років назад і зараз ним не займаємося. Однак не можна виключати і того, що його можуть реалізувати”, – розповіли в архітектурному бюро.
У департаменті з питань державного архітектурно-будівельного контролю столиці розповіли, що згідно з наявною в реєстрі інформацією, дозвіл на будівництво офісно-готельного комплексу дійсно було видано, але ДАБКом. “Даний об’єкт будівництва – п’ятої категорії складності, а це вже повноваження ДАБК”, – розповіли в департаменті.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас