Meizu запатентувала смартфон з круглим дисплеєм на задній панелі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Meizu запатентувала смартфон з круглим дисплеєм на задній панелі

Технології&Авто
8120
Мобільні телефони з моноблочним корпусом і двома екранами — зовсім не новинка. Якщо звернутися до історії, то знайдуться приклади навіть серед моноблочних апаратів. Однак двоекранні смартфони до недавнього часу були екзотикою, поки на масовий ринок не вийшов YotaPhone, а потім LG не запропонувала ідею розміщувати маленький додатковий екран над основним. Тепер же розвинути тему вирішила китайська Meizu: минулого тижня вона подала заявку на патент, що описує мобільний пристрій, на задній панелі якого розташований екран невеликого розміру і круглої форми.
Meizu запатентувала смартфон з круглим дисплеєм на задній панелі
За задумом Meizu, режимів роботи у другого екрану два. Перший передбачає застосування його як допоміжного, і в такому разі він може виконувати ті ж функції, що покладені зараз на клавішу mBack в смартфонах бренду (повернення на попередню сторінку перехід до головного екрана). Не виключено навіть вбудовування в нього сканера відбитка пальця. Другий сценарій дає можливість задіяти тильний дисплей в якості основного для економії заряду батареї.
Поки немає інформації про те, як швидко і в яких гаджетах Meizu збирається використовувати дане рішення. Але це не означає, що компанія покладе патент на полицю: як показує досвід з уже згаданою кнопкою mBack, запатентовані Meizu розробки знаходять широке застосування в її комерційних продуктах.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас