Аваков розповів, скільки коштуватимуть автомобілі Mitsubishi для Нацполіціі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Аваков розповів, скільки коштуватимуть автомобілі Mitsubishi для Нацполіціі

Казна та Політика
2807
Арсен Аваков повідомив, що вдалося домогтися 14%-ої знижки при купівлі гібридних Mitsubishi Outlander PHEV для Нацполіціі. Таким чином ціна одного автомобіля наблизитися до ринкової і складе приблизно $50 тис.
 
Корпорація Mitsubishi знизила вартість автомобілів для Нацполіціі на 14%, що дозволить закупити додатково 101 машину.
Про це повідомив голова МВС України Арсен Аваков.
“Радий повідомити, що голова корпорації Mitsubishi Motors пан Осама Месуко погодився взяти до уваги моє звернення про можливість оптимізації вартості автомобілів Mitsubishi Outlander PHEV для української поліції в зв’язку з особливістю ситуацією в країні, і висловив готовність надати знижку”, – написав Аваков у Facebook.
У листі офіційного представника корпорації Mitsubishi Motors в Україні вказується, що надається знижка в розмірі до 14% від початкової вартості проекту.
Таким чином, Національна поліція отримає можливість придбати за виділені Україні в рамках Кіотського протоколу 958 млн 440,8 тис. грн на 101 автомобіль Mitsubishi Outlander PHEV більше.
Остаточна ціна буде визначена найближчим часом після узгодження змін до договору та узгодження нових кількісних показників в установленому порядку з Міністерством екології та природних ресурсів та іншими органами, підсумував Аваков.
Нагадаємо, 27 грудня Аваков повідомив, що обговорив з головою Mitsubishi Motors Corporation Осамою Месукою можливість зниження ціни на Mitsubishi Outlander PHEV.
Згідно з умовами, запропонованими японською стороною, в 2017 р. передбачена поставка в Україну 635 Mitsubishi Outlander PHEV за ціною 1,51 млн грн ($58,6 тис.) за один автомобіль
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас