США отримали на озброєння новий броньовик-амфібію (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

США отримали на озброєння новий броньовик-амфібію (фото)

Технології&Авто
3407
США отримали на озброєння новий броньовик-амфібію
ACV 1.1 має поліпшений захист від куль і снарядів, має високу мобільність як на суші, так і у воді, а також має можливість запуску з корабля.
Британська оборонна компанія BAE Systems передала на випробування Корпусу морської піхоти США новий колісний всюдихід-амфібію ACV 1.1., – передає “Популярна Механіка”.
США отримали на озброєння новий броньовик-амфібію (фото)
Броньовик ACV 1.1 потужністю 700 кінських сил британці називають транспортним засобом, який здатний дістатися буквально в будь-яку точку суші і води, доставивши морських піхотинців хоч на вулкан в середині океану. Повнопривідна амфібія з колісною формулою 8х8 побудована на спеціальній платформі для військової техніки італійського виробника вантажівок Iveco, а силова установка розроблена компанією Fiat.
ACV 1.1 має поліпшений захист від куль і снарядів, має високу мобільність як на суші, так і у воді, а також має можливість запуску з корабля. Екіпаж позашляховика складається з трьох осіб, і ще 13 піхотинців броньовик може перевозити в спеціальних пружних сидіннях. Інші характеристики машини засекречені. ВМС США отримали для випробувань 16 прототипів.
У разі успішного проходження всіх тестів, в чому BAE Systems не сумнівається, британці готові негайно почати поставки 700-сильних всюдиходів-амфібій в американський Корпус морської піхоти.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас