Світовий банк реалізують 5 проектів на суму близько 1,28 млрд євро — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Світовий банк реалізують 5 проектів на суму близько 1,28 млрд євро

Казна та Політика
233
Світовий банк та Європейський інвестиційний банк спільно з Міністерством регіональної політики, будівництва та ЖКГ реалізують 5 проектів на суму близько 1,28 млрд євро.
Про це на підсумковій колегії сказав віце-прем’єр-міністр – міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко.
“Мінрегіон реалізує п’ять масштабних проектів спільно зі Світовим банком та ЄІБ. Серед них, зокрема, програма “Підвищення енергоефективності у секторі централізованого теплопостачання” ($315,5 млн), “Другий проект розвитку міської інфраструктури” ($350 млн), “Надзвичайна кредитна програма для відновлення України” (200 млн євро), “Програма розвитку муніципальної інфраструктури України” (400 млн євро), “Розвиток системи водопостачання та водовідведення в м.Миколаєві” (15,54 млн євро)”, – повідомив Зубко.
Він також зауважив, що було підписано Додаткову угоду №1 між урядом України та ЄК до угоди про фінансування Програми підтримки секторальної політики, що дозволить залучити близько 50 млн євро прямої бюджетної підтримки на реалізацію проектів у рамках завдань Державної стратегії регіонального розвитку.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас