Amazon продовжує експансію в Ізраїлі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Amazon продовжує експансію в Ізраїлі

Фондовий ринок
726
Директор Amazon Джефф Безос прилетів в Ізраїль, щоб зустрітися з керівництвом стартапу Annapurna Labs і найняти 800 співробітників для техноцентру, що споруджується в Хайфі.
Ні Amazon, ні Annapurna Labs не розкривають подробиць цієї зустрічі. Невідомо також, що саме розробляє стартап, куплений торговим гігантом у 2015 році за $360 млн, крім того, що це мікрочіпи, що дозволяють компанії ефективніше використовувати сервери.
Однак відомо, що Amazon, один з найбільших провайдерів послуг хмарного зберігання даних, що збирається сконцентрувати в Ізраїлі свої операції з досліджень і розробок у новій будівлі в технопарку Matam в Хайфі.
На новому підприємстві через два роки повинні будуть працювати 800 осіб, включаючи майже 200 співробітників Annapurna Labs.
У порівнянні з багатьма іншими провідними ІТ-компаніями Amazon прийшла в Ізраїль порівняно недавно, і донедавна її операції обмежувалися продажами, маркетингом і підтримкою клієнтів.
Крім цього, Безос зустрічався з представниками аерокосмічної промисловості Ізраїлю, щоб домовитися про модифікації Boeing 767S, який буде використаний для Prime Air, системи повітряної доставки вантажів, яка зараз перебуває в розробці, пише Haaretz.
За звітом ВЕФ у рейтингу найбільш інноваційних з економічної точки зору країн Ізраїль посідає друге місце після Швейцарії, випередивши Фінляндію та США.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас