ШІ аналізує емоції, щоб зробити підручники цікавими — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ШІ аналізує емоції, щоб зробити підручники цікавими

Технології&Авто
295
Освітні технології стартапу Little Dragon аналізують емоції користувача. І якщо він відчуває нудьгу або розчарування, підручник спробує знайти спосіб знову зацікавити його.
Нудні старі навчальні посібники скоро залишаться у минулому. Нові розумні підручники вбудовані в IPad і можуть розпізнати нудьгу або розчарування читача, і знайти інший спосіб подачі інформації.
Цією розробкою займається стартап під назвою Little Dragon. Він створює розумне програмне забезпечення, яке може проаналізувати емоційну реакцію користувачів і адаптувати до них користувальницький інтерфейс, пише Digital Trends.
Стартап нещодавно був презентований на TechCrunch Disrupt’s Startup Alley у Великобританії, де він був в одному ряду з проектами по штучному інтелекту. За словами співзасновника Little Dragon Мартіна Шааша, їхня розробка дозволяє налагодити зворотний зв’язок між користувачем і програмою. Вони не тільки використовують вже готові методи розпізнавання емоцій, але і розробили свою систему навчання ШІ.
В даний час компанія завершує створення свого першого освітнього додатка з розвиваючими іграми для дітей. Випустити її вони планують на Різдво. Зараз компанія зосереджена на додатках для молодшого віку, але з часом вони будуть орієнтуватися і на інші категорії користувачів.
На думку деяких експертів, освітні технології — найвигідніший сектор для інвестицій. Цифрові підручники впроваджуються в школах по всьому світу, віртуальна реальність обіцяє трансформувати сферу освіти, стартапи працюють над розвиваючими іграми. Один з найбільш резонансних прикладів — MinecraftEdu, вже стала популярною по всьому світу, але, приміром, британські політики висловлюються проти його використання в освіті.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас