Facebook випускатиме власні відео і шоу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Facebook випускатиме власні відео і шоу

Світ
125
Facebook заявила про намір домовитися з телевізійними компаніями та іншими виробниками відео про ліцензування контенту для вбудовування в соціальну мережу.
Також компанія планує випускати спортивні та ігрові шоу за власними сценаріями, повідомляє видання Recode.
Про плани Facebook провести переговори розповів творець комедійного відеосервісу CollegeHumor Ріки Ван Віна, який приєднався до компанії в липні 2016 року як керівник глобальної стратегії.
“На початку року ми почали розвивати розділ “Відео” в окремому розділі на сайті. Наша мета – запустити систему виробництва контенту спільно з нашими партнерами, тому ми розглядаємо фінансові вкладення в творців оригінальних роликів за ліцензованим сценарієм”, – сказав Рікі Ван Він, керівник глобальної стратегії Facebook.
Відповідно до джерел Recode, компанія зацікавлена ​​в інноваційних та експериментальних форматах для шоу. Також вони додають, що Facebook не буде вкладатися в дорогі серіали і фільми за прикладом сервісів Amazon і Netflix. Залишається неясним, як постачальники контенту будуть заробляти на ньому в соціальній мережі.
У березні 2015 року видання Wall Street Journal повідомляло, що Facebook і Snapchat почали переймати власників ТВ-контенту в США. Наприклад, були згадані компанії Time Warner Inc., NBCUniversal і 21st Century Fox.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас