"Лабораторія Касперського" ліквідує свою українську "дочку" через санкції — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Лабораторія Касперського" ліквідує свою українську "дочку" через санкції

Фондовий ринок
710
Дочірня компанія “Лабораторії Касперського” (Москва) ТОВ “Лабораторія Касперського Україна” (Київ) заявила про ліквідацію за рішенням власника через дії санкцій щодо компанії, введених Україною 2 вересня 2015 року.
Згідно з повідомленням в газеті “Голос України” від 14 грудня, товариство з обмеженою відповідальністю “Лабораторія Касперського Україна” повідомляє про ліквідацію за рішенням власника.
Ліквідатором призначений Поліщук Андрій Петрович.
Вимоги кредиторів приймаються протягом двох місяців з дня публікації оголошення (до 14 лютого 2017 року) за адресою ТОВ.
Як прокоментували інформагентству “Інтерфакс-Україна” в “материнській” компанії, дане рішення прийнято в зв’язку дією українських санкцій.
“Було прийнято рішення про закриття регіонального офісу в зв’язку з тим, що уряд країни обмежив зовнішньоекономічну діяльність Kaspersky Lab Ukraine”, – сказав співрозмовник агентства, при цьому зазначивши, що дане рішення не вплине на клієнтів і партнерів компанії, а її продукти і далі будуть продаватися на території України через мережу дистриб’юторів.
Як повідомлялося, в жовтні 2016 року Україна виключила зі списку санкцій російську компанію “Лабораторія Касперського”, залишивши в списку її дочірню компанію ТОВ “Лабораторія Касперського Україна”.
До цього “Лабораторія Касперського” і її “дочка” в Україні значилися в списку санкцій від 2 вересня 2015 року.
У 2015 році чистий дохід ТОВ “Лабораторія Касперського Україна” склав 26,1 млн грн, що на 34% більше, ніж в 2014 році, чистий прибуток – 3,1 млн грн (в 1,5 рази більше).
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас