Україна по-новому домовлятиметься з ЄС про торгівлю — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна по-новому домовлятиметься з ЄС про торгівлю

Казна та Політика
1166
Україна 2017 року почне діалог з Євросоюзом для стимулювання української промисловості, повідомила заступник міністра економічного розвитку – торговельний представник України Наталія Микольська.
“2017-го ми розпочинаємо промисловий діалог з Європейською комісією, щоб стимулювати українську промисловість”, – написала вона в своєму твіттер-акаунті за підсумками виступу в Німецько-українській промислово-торговій палаті в Києві увечері 13 грудня.
Н.Микольська також висловила надію, що Європарламент схвалить надання Україні торгових преференцій, щоб стимулювати український експорт.
Торговий представник також вказала, що Німеччина є для України другою undertrade country. “Тобто, друга країна, потенціал торгівлі з якої повністю реалізований. У наступному році Офіс з підтримки українського експорту буде концентруватися на торгівлі з Німеччиною”, – заявила Н. Микольська.
Як повідомлялося, ЄС розкритикував рішення України про заборону експорту лісу-кругляка, відмовляючись надавати до його перегляду другий транш макрофінансової допомоги на EUR600 млн.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас