Новий власник "Фокусу" заплатив Кауфману 2 мільйони за бренд — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Новий власник "Фокусу" заплатив Кауфману 2 мільйони за бренд

Світ
879
Власник Business Radio Group Анатолій Євтухов заплатив Борису Кауфману за “Фокус медіа” 2 мільйони гривень.
Про це він розповів в інтерв’ю.
“Оголосити про угоду збиралися офіційно 16 грудня, але інформація з Держреєстру зробила її відомою раніше. Сума угоди з Кауфманом становила 2 млн гривень”, – зазначив Євтухов.
За його словами, ідея покупки була не спонтанною, так як він давно вирішив розвиватися в сфері діджитал.
“Вважаю, це більш перспективним напрямком в порівнянні з такими традиційними медіа, як радіо або преса. І якраз коли я вже був готовий до придбання електронного ЗМІ, підвернувся цей бренд, причому не найгірший”, – розповів новий власник.
Євтухов запевнив, що якби не “Фокус”, то він би створював електронне ЗМІ з нуля.
“В даному випадку, основна ідея покупки – сам бренд. На медійному ринку у нас не так багато брендів, і у “Фокуса” – хороша репутація”, – говорить він.
Крім того, Євтухов запевняє, що не збирається об’єднувати рекламні відділи з радійними або розробляти спільні рекламні пакети.
“Не бачу сенсу інтегрувати Bussines Radio Group і “Фокус медіа” – це полярні медіа, якщо перемішати, нічого доброго не вийде”, – резюмував він.
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що компанія Vertex United Бориса Кауфмана продала медіа-проект “Фокус” бізнесмену Анатолію Євтухову.
Як відомо, Євтухов є власником Business Radio Group, до якого входить кілька київських радіостанцій: Шансон, DJFM, Бізнес ФМ, “Любимое”.
Нагадаємо, 17 червня 2013 року компанія UMH group продала проект “Фокус” (журнали “Фокус”, “Фокус. Красива країна”, сайт focus.ua) українській групі Vertex United.
Як відомо, основними власниками групи Vertex United є Олександр Грановський та Борис Кауфман.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас