Найважливіші цифри і цитати вівторка, 13 грудня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найважливіші цифри і цитати вівторка, 13 грудня

537
Найважливіші цифри і цитати вівторка, 13 грудня:
  • Обсяг гривневих кредитів для бізнесу зріс на 23%
  • У Гонтаревої оцінили борги “Енергоатому”, “Нафтогазу” і “Укрзалізниці” перед банками в 64 млрд гривень
Українців змусять доплатити за тепло, якщо вони працюють вдома, – експерт
ВСУ розглядав випадок з використанням квартири нотаріусом і постановив, що він повинен платити за опалення більше, ніж платять за житлові приміщення. Це десь в півтора-два рази дорожче. Але подібний принцип стосується не тільки нотаріусів, а й інших громадян, які використовують квартири в комерційних цілях. Наприклад, тих же перукарень або швейних майстерень. Їм комунальні підприємства можуть перерахувати платіжки, якщо з’ясується, що вони платили за тепло за житловими тарифами”, – пояснив старший партнер адвокатської компанії “Кравець і партнери” Ростислав Кравець.
Бахматюк назвав нові звинувачення PR-кампанією Гонтаревої
“Це спосіб чергового PR, який використовує голова НБУ для своїх потреб. Її абсолютно не цікавить завершення конфлікту і повернення коштів. Її мета – ліквідація компанії (агрохолдинг “Укрлендфармінг” із вхідною компанією “Авангарад”, що котирується на Лондонській фондовій біржі – ред.)”, – сказав бізнесмен.
У Кличка повідомили, коли погасять борги столиці
“Протягом двох останніх років ми погасили наші зовнішні і внутрішні борги на загальну суму приблизно 10 млрд. Боргу залишилося 13,5 млрд. Термін погашення – 2019-2020 роки”, – заявив перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс.
Чи обійдемося без апокаліпсису? Гройсман оцінив готовність України до зими
“Фактично план забезпечення абсолютно повністю реалізований, ми перебуваємо в штатному плановому режимі. Так, потрібно було дуже багато зусиль докласти, щоб сформувати запаси газу, вугілля та іншого, розблокувати роботу “Енергоатома”, уряд все це все зробив, і зараз ситуація є контрольованою і спокійною. Тому те, що дехто говорив і лякав всіх, що ми не зможемо пережити зиму, – дурниці”, – запевнив він.
У Гонтаревої розповіли про ключові ризики для фінансової стабільності
“Досвід України показує, що припинення співпраці з міжнародними фінансовими організаціями неодмінно призводить до гальмування економічних перетворень. Тому повне виконання спільної програми України з МВФ має бути пріоритетом для всіх органів влади”, – зазначила голова Національного банку України Валерія Гонтарева.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас