У Мінекономіки дізналися, які українські товари чекають у Кенії і Танзанії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Мінекономіки дізналися, які українські товари чекають у Кенії і Танзанії

Казна та Політика
1038
Кенія чекає українську продукцію енергетичного машинобудування, аграрного та фармацевтичного сектору. Танзанія зацікавлена в товарах малого і середнього сільгоспмашинобудування, в обладнанні для переробки аграрної продукції, побутової техніки, — повідомила прес-служба Мінекономрозвитку. У відомстві зазначили, що з 5 по 11 грудня 2016 року відбувся офіційний візит української делегації високого рівня в країни Східної Африки — Кенію і Танзанію.
Українська делегація отримала запевнення кенійської і танзанійської сторін в необхідності української продукції для цих країн. Також було підкреслено про готовність Танзанії і Кенії сприяти виходу українських компаній на ринки цих країн.
Український бізнес отримав чітке бачення процедур, необхідних для виходу на ринки. Кенійська і танзанійська сторони запросили українські підприємства відкривати свої заводи в цих країнах. Також Україна домовилася з Кенією і Танзанією про формування комплексних торговельних пропозицій для участі в реалізації масштабних енергетичних проектів у цих країнах.
За матеріалами:
Hubs
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас