Кабмін затвердив пілотний проект закупівель для держорганів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін затвердив пілотний проект закупівель для держорганів

Казна та Політика
278
Кабінет міністрів України своєю постановою затвердив пілотний проект централізованих закупівель для державних органів влади до 31 грудня 2017 року.
Згідно з постановою №928 від 23 листопада, опублікованою на сайті уряду 12 грудня, Кабмін погодився з пропозицією Міністерства економічного розвитку і торгівлі по реалізації до 31 грудня 2017 року пілотного проекту з організації діяльності централізованої закупівельної організації.
При реалізації пілотного проекту: секретаріат Кабміну і центральні органи виконавчої влади самостійно приймають рішення про участь в його реалізації; централізована закупівельна організація може здійснювати закупівлю товарів і послуг відповідно до переліку, затвердженого МЕРТ.
Централізована закупівельна організація проводить процедури закупівель і закупівлі за рамковими угодами в інтересах секретаріату уряду і центральних органів виконавчої влади на безоплатній основі.
МЕРТ доручено визначити юридичну особу, що належить до сфери управління міністерства, відповідальну за виконання функцій централізованої закупівельної організації в рамках реалізації пілотного проекту; подати до 31 березня 2018 року Кабміну звіт про результати реалізації пілотного проекту.
За матеріалами:
Forbes.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас