Альфа-Банк Україна пропонує кредит готівкою і можливість виграти новорічний подарунок - один з 100 телевізорів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Альфа-Банк Україна пропонує кредит готівкою і можливість виграти новорічний подарунок - один з 100 телевізорів

Фондовий ринок
1623
Альфа-Банк Україна для своїх клієнтів, які активно готуються порадувати себе і своїх близьких у період новорічних свят, пропонує оформити кредит готівкою з 21 листопада і до кінця цього року 2016 відділеннях Альфа-Банку Україна або UniCredit Bank (Укрсоцбанк).
Беручи участь у цій акції, клієнти отримують можливість виграти телевізор із діагоналлю 32 дюймів! Кожен позичальник автоматично стає учасником розіграшу, який відбудеться 31 січня за допомогою сервісу генератора випадкових чисел random.org.
«Альфа-Банк Україна не тільки створює вигідні продукти в галузі фінансів та пропонує ефективні інструменти позики, ми прагнемо зарядити наших клієнтів позитивними емоціями. Тому мені приємно повідомити про зимову акцію, за результатами якої понад 100 відданих шанувальників сервісу Альфа-Банку і UniCredit Bank отримають від нас телевізори. Удвічі приємно вручати подарунки в період новорічних свят, коли кожен із нас відкритий до всього нового і чудесного, – коментує акцію Олексій Пузняк, Віце-президент, в.о. директора з розвитку роздрібного бізнесу Альфа-Банку Україна. – Як завжди, Альфа-Банк Україна пропонує клієнтам швидке оформлення кредиту, безкоштовне підключення My Alfa-Bank, дострокове погашення позики без штрафних санкцій».
Кредит готівкою можна оформити у відділенні Альфа-Банку Україна або Укрсоцбанку або на сайті банку.
Щоб заощадити час клієнта, банк максимально спростив умови отримання кредиту.
• Рішення про видачу кредиту за 1 годину
• Мінімальний пакет документів
• Без застави та поручителів
Альфа-Банк Україна – це великий український комерційний банк з міжнародним капіталом, який входить до приватної інвестиційної холдингової компанії ABH Holdings SA (ABHH) з головним офісом у Люксембурзі. Холдингова компанія має інвестиції в низці банківських груп на території країн СНД і Європи, зокрема, операційні компанії (банки) ABHH знаходяться в Україні, Росії, Казахстані, Білорусі та Нідерландах.
Власниками ABHH виступають Михайло Фрідман 32,86%, Герман Хан – 20,97% (обидва – громадяни Ізраїлю), Олексій Кузмічьов – 16,32%, Пьотр Авен – 12,40%, Андрій Косогов – 3,67% (всі троє – громадяни РФ), UniCredit S.p.A. – 9,9%, а також The Mark Foundation for Cancer Research – 3,87%.
За класифікацією НБУ входить до групи “банки іноземних банківських груп”.
alfabank.ua
За матеріалами:
Альфа-Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас