Ярославський хоче створити міжнародний консорціум для купівлі ОПЗ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ярославський хоче створити міжнародний консорціум для купівлі ОПЗ

Фондовий ринок
671
Група DCH Олександра Ярославського підтверджує свою зацікавленість у придбанні акцій ВАТ “Одеський припортовий завод” і пропонує створити міжнародний консорціум.
Про це йдеться в офіційній заяві групи DCH.
“Незважаючи на те, що конкурс з продажу пакета акцій “ОПЗ”, призначений на 14 грудня 2016, не відбувся, група DCH підтверджує свою зацікавленість у придбанні цього активу”, – йдеться в повідомленні.
Як відзначили в компанії, оптимальною організаційно-правовою формою є міжнародний консорціум.
“В даний час ми перебуваэмо в процесі переговорів з іншими зацікавленими бізнес-структурами – в тому числі великими міжнародними банками. Ми переконані, що наші дії перенбувають у повній відповідності з національними економічними інтересами України, а також сприятимуть збалансованому розвитку підприємства і зміцненню його ринкових позицій”, – заявили у Ярославського.
Як повідомлялося, Фонд державного майна України після закінчення терміну подачі не отримав жодної заявки на участь в конкурсі з продажу 99,567% ВАТ “Одеський припортовий завод” (ОПЗ).
Нагадаємо, раніше стало відомо, що група DCH Олександра Ярославського відмовилася від участі в конкурсі після отримання додаткової інформації про фінансово-господарську діяльність ОПЗ.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас