Microsoft закрила угоду з купівлі соціальної мережі LinkedIn — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Microsoft закрила угоду з купівлі соціальної мережі LinkedIn

Фондовий ринок
963
Microsoft закрила угоду з купівлі соціальної мережі LinkedIn.
Про це повідомляється в офіційному акаунті в Twitter соціальної мережі. Заяву виконавчого директора LinkedIn Джефа Вайнера опубліковано на сайті соцмережі, також її наводить видання TechCrunch.
За словами Джефа Вайнера, об’єднання компаній «прискорить зв’язок професіоналів у всьому світі і зробить їх більш продуктивними і успішними». Він додав, що в центрі уваги залишається розвиток соціальної мережі і її значущості для користувачів.
Топ-менеджер пообіцяв, що незабаром розкриє більше подробиць щодо інтеграції Microsoft і LinkedIn. У своєму повідомленні він розповів про декілька напрямків, в яких зараз працюють команди обох компаній.
За словами Вайнера, аккаунт в LinkedIn можна буде використовувати при роботі з поштовим клієнтом Outlook і офісним пакетом Microsoft. Крім того, повідомлення LinkedIn будуть інтегровані в центр повідомлень Windows, а у користувачів з’явиться можливість оновлювати свої профілі за допомогою текстового редактора Word.
 Раніше повідомлялося, що міжнародне рейтингове агентство Moody’s Investors Service помістило рейтинг пріоритетного незабезпеченого боргу корпорації Microsoft на рівні “Aaa” в список на перегляд з можливим подальшим зниженням через угоди з LinkedIn
За матеріалами:
РБК
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас