Найважливіші цифри і цитати середи, 7 грудня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найважливіші цифри і цитати середи, 7 грудня

610
Найважливіші цифри і цитати середи, 7 грудня:
  • США скорочують допомогу Україні на оборону на 30%
  • Південна Корея оштрафувала Volkswagen на $32 мільйони через “дизельний скандал”
  • “Нафтогаз” купив 1,8 млрд кубометрів газу за кредит ЄБРР
  • За 11 місяців НБУ 140 разів надав правоохоронним органам доступ до інформації
Кириченко розповів, на що йде до 90% фінансування медустанов
“Якщо проаналізувати не голі цифри бюджету, а взяти, наприклад, середні районні лікарні, то приблизно 85-90% – це будуть комунальні платежі і мізерна зарплата комунальників. Тобто, наша держава, на жаль, не покриває в повному обсязі витрати, які необхідні на медицину”, – сказав нардеп.
No Trust: НБУ визнав ще один банк неплатоспроможним
«Погіршення фінансового стану ВАТ “Банк Траст” мало системний характер і викликане цілою низкою чинників. Зокрема, значний обсяг кредитів банку надавався на територіях, на яких зараз проводиться АТО. Через відсутність обслуговування таких кредитів фінансовий стан банку значно погіршився. Капітал банку набув негативного значення (на 01.12.2016 – “-” 135 млн. грн.). Це, в свою чергу, спричинило порушення економічних нормативів», – повідомляє регулятор.
Аудитори ЄС поставили Україні тривожний діагноз
«Незважаючи на успіхи в деяких реформах, підтримку, яку Європейський Союз надавав Україні, можна назвати “крихкою”, а сама Україна досі є однією з найбільш корумпованих країн», – про це йдеться в звіті Європейського суду аудиторів (ЕСА).
Тисячі українців залишилися без пенсій: кому загрожує верифікація Мінфіну
“Станом на 1 грудня 2016 Пенсійним фондом взято в роботу 201,1 тис. рекомендацій щодо одержувачів пенсійних виплат. З них на сьогодні опрацьовано 105,9 тис., знаходяться в опрацюванні 95,2 тис. записів. Результати цієї роботи свідчать, що за 80 тис. записів виплату пенсій припинено органами Пенсійного фонду ще до початку верифікації, за 25,9 тис. – підтверджена правомірність пенсійних виплат і тільки за 35 рекомендаціями припинені пенсійні виплати”, – повідомили в ПФ.
Туск закликав Європарламент розблокувати лібералізацію візового режиму для України
“Обидві колишні радянські республіки почуваються скривдженими через те, що в Брюсселі не виконують свої обіцянки”, – зазначив Туск.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас