"Антонов" запропонував Трампу свій літак для президентського авіапарку замість Boeing — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Антонов" запропонував Трампу свій літак для президентського авіапарку замість Boeing

Фондовий ринок
2675
Держпідприємство “Антонов”, єдиний в Україні розробник і виробник вантажних і пасажирських літаків, запропонував президентові США Дональду Трампу свій літак для президентського авіапарку замість лайнера Boeing Air Force One ( “Борт номер один” – ред.).
“Може краще розглянути літак “Антонов” якості “Борт номер один”?”, – Написали представники підприємства, коментуючи повідомлення Трампа про те, що він вирішив відмовитися від авіалайнера Boeing через його занадто високу вартість – 4 млрд дол.
 При цьому модель літака, який міг би зацікавити Трампа, в “Антонові” поки не уточнили. На початку 2015 року президент України Петро Порошенко вибрав своїм бортом №1 вітчизняний літак Ан-148.
 Як повідомлялося, раніше в ЗМІ з’явилася інформація про те, що за 2016 рік “Антонов” не випустив жодного літака. При цьому уточнювалося, що підприємство має тверді контракти на будівництво понад 50 літаків. У грудні “Антонов” запланував урочисте викочування нового транспортного літака Ан-132.
Держпідприємство “Антонов” – єдиний в Україні виробник транспортних, пасажирських літаків і літаків спеціального призначення. Серед найбільш відомих розробок підприємства – літаки Ан-32, Ан-148, Ан-158, Ан-74, Ан-124, Ан-70 і Ан-225.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас