Голова правління банку "Траст" Кошеленко допускає інтерес інвесторів на етапі тимчасової адміністрації — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Голова правління банку "Траст" Кошеленко допускає інтерес інвесторів на етапі тимчасової адміністрації

Кредит&Депозит
744
Голова правління банку “Траст” (Київ) Костянтин Кошеленко допускає інтерес інвесторів до фінансової установи на етапі тимчасової адміністрації.
Про це він заявив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.
“Сьогодні в банк “Траст” зайшла тимчасова адміністрація. Було докладено максимум зусиль, щоб відбувся продаж банку, але покупець поставив під сумніви свої наміри, а можливостей для усунення проблем, пов’язаних з кредитним портфелем минулих періодів (в основному АТО) не було… з огляду на те, що до останнього дня залишалися зацікавлені в купівлі банку, можливо, діалог з ними продовжиться, але вже з тимчасовою адміністрацією”, – написав він.
Кошеленко висловив надію, що Фонд гарантування вкладів фізичних осіб найближчим часом виплатить залишок коштів клієнтам, а поточна ліквідність, погашення кредитів і реалізація майна компенсують ці витрати.
Істотну участь у банку мала намір придбати компанія Flexinvest PLC (Кіпр).
Контролером компанії є громадянин Росії Олександр Миронов.
Згідно з інформацією, оприлюдненою на сайті Центрального банку Росії, компанія Flexinvest PLC є єдиним акціонером банку “Миръ” (Москва, РФ).
Згідно з інформацією на сайті Виборчої комісії Республіки Крим, після анексії Криму Олександр Миронов балотувався на місцевих виборах в Криму.
Нагадаємо, 6 грудня НБУ визнав банк “Траст” неплатоспроможним.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас