В Україні відкрили перший кінотеатр віртуальної реальності — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні відкрили перший кінотеатр віртуальної реальності

Світ
1138
ПАТ “Мультиплекс-Холдинг” спільно з компанією “Samsung Electronics Україна” відкрила 1 грудня в столичному ТРЦ Lavina Mall перший в Україні кінотеатр з технологією віртуальної реальності (VR).
Як повідомляється, VR-кінотеатр доступний відвідувачам з 1 грудня 2016 року на базі флагмана мережі “Мультиплекс”, розміщеного в торгово-розважальному центрі Lavina Mall.
Як наголошується в прес-релізі, в VR-кінотеатрі глядачі будуть дивитися фільми у форматі віртуальної реальності з ефектом повної присутності.
Кінотеатр оснащений окулярами віртуальної реальності Samsung Gear VR, що працюють зі смартфоном Samsung Galaxy S7, що сприяє максимально комфортному перегляду контенту в форматі 360 градусів.
“На відміну від традиційних, в VR-кінотеатрах немає екрану і рядів крісел напроти нього. Натомість глядачі сидять в обертових кріслах і надягають окуляри віртуальної реальності Samsung Gear VR… Кінотеатр розрахований на 16 місць. Перші сеанси будуть тривалістю близько 5 хвилин: за це час можна подивитися кілька короткометражних 360-градусних відео”, – йдеться в повідомленні.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас