Насирова звинуватили у рейдерській атаці на "БРСМ-Нафту" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Насирова звинуватили у рейдерській атаці на "БРСМ-Нафту"

Фондовий ринок
1315
За рейдерською атакою на одну з найбільших в Україні мережу АЗСБРСМ-Нафта” стоїть голова Державної фіскальної служби Роман Насиров.
Про це заявив народний депутат України Дмитро Добродомов.
“Генпрокуратура взагалі звернула увагу на те, що саме зараз відбувається найбільша кількість за останні два роки рейдерських атак, які кришуються представниками влади, зокрема, Державною фіскальною службою та її головою Романом Насировим? Генпрокуратура хоч звернула увагу на те, що у понеділок її пікетували працівники автозаправних станцій “БРСМ”? ДФС зараз повністю паралізувала роботу компанії, хоча “БРСМ” на сьогоднішній день є однією з найпотужніших мереж АЗС в Україні…
Чому ДФС не дає людям працювати? За цим чітко стоїть ДФС і плювати Насирову на всі приписи. Відбувається така сама рейдерська атака”, – заявив Добродомов.
Зазначимо, 2 грудня прем’єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що вже оголосив війну контролюючим органам: “Контролюючі органи повинні перестати кошмарити бізнес, або мені доведеться оголосити їм війну. І, на жаль, таку війну вже оголошено”. Заяву Володимира Гройсмана колектив мережі АЗСБРСМ-Нафта” сприйняв як позитивний сигнал для компанії.
На думку директора департаменту стратегічного маркетингу компанії “Стейт Ойл” Олександра Мельничука, Гройсман почув вимоги колективу мережі АЗС під час пікетування Кабінету міністрів України від 30 листопада 2016, на якому колектив компанії просив керівництво Кабміну зупинити “рейдерське захоплення” “БРСМ-Нафти” з боку ДФС і звільнити голову Державної фіскальної служби Романа Насирова.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас