НАЗК не виявило порушень антикорупційного законодавства Данилюком — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

НАЗК не виявило порушень антикорупційного законодавства Данилюком

Казна та Політика
141
На момент призначення на посаду міністр фінансів не був директором комерційних компаній. Національне агентство із запобігання корупції не виявило порушень антикорупційного законодавства міністром фінансів Олександром Данилюком.
 Про це повідомляє прес-служба агентства.
Згідно з повідомленням, відомство провело перевірку інформації про те, що, на момент призначення на посаду міністра фінансів України, Олександр Данилюк входив до складу виконавчих органів таких компаній, як Rurik Real Estate Investment Limited і CEE Investments & Advisory LLP. Крім того, перевірено інформацію щодо входження Данилюка до переліку засновників (учасників) підприємств ТОВ “Рюрик Інвестмент”, ТОВ “Ксаверівка КВ”, ТОВ “Укрторгсервис”, ТОВ “Євро-ехо-ПАРК”, ТОВОМП”.
На запит НАЗК міністр фінансів надав витяги з відкритого англійського реєстру, що підтверджують відсутність у нього корпоративних прав в зазначених компаніях на момент свого призначення, а також відомості з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас