Україна обмежила імпорт птиці з Болгарії та Угорщини — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна обмежила імпорт птиці з Болгарії та Угорщини

Світ
143
Україна обмежила імпорт птиці з Болгарії та Угорщини через ризики розповсюдження на території України хвороби Ньюкасла (Угорщина) та високопатогенного грипу птиці (Болгарія).
Про це йдеться на сторінці ДФС у Facebook.
Державна інспекція ветеринарної медицини України доповнила перелік заборон щодо ввезення на митну територію України товарів, які підлягають ветеринарно-санітарному контролю.
Таким чином, під заборону підпадають ввезення з Республіки Угорщина в Україну птиці, продуктів та сировини з неї (за винятком сировини та продуктів, що пройшли обробку методом, який гарантує знищення збудника високопатогенного грипу), а також ввезення в Україну птиці, продуктів та сировини з неї (за винятком продукції та сировини, що пройшли обробку методом, який гарантує знищення збудника хвороби Ньюкасла) з Республіки Болгарія.
“Підставами для заборони є ризики розповсюдження на території України хвороби Ньюкасла (Угорщина) та високопатогенного грипу птиці (Болгарія). Заборона стосується лише тієї продукції та сировини, які не пройшли обробку методом, що гарантує знищення збудника вказаних захворювань”, — йдеться в повідомленні.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас