Fitbit собирается купить разработчика смарт-часов — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Fitbit собирается купить разработчика смарт-часов

Світ
156
Pebble, нагадаємо, є творцем сімейства однойменних «розумних» годинників. Компанія неодноразово запускала Kickstarter-програми зі збору коштів на випуск своїх пристроїв, зумівши зібрати загалом понад $40 млн. Проте це не позбавило розробника від фінансових проблем.
Так, навесні поточного року Pebble була змушена повідомити про скорочення 25 відсотків співробітників (приблизно 40 осіб). Компанія вже як мінімум двічі отримувала пропозиції про купівлю. Влітку 2015-го фірму Pebble намагалася придбати корпорація Citizen за $740 млн, а на початку 2016-го надійшла пропозиція від Intel сумою в $70 млн. Але угода так і не відбулася.
Як тепер повідомляється, Pebble все ж може бути продана, а покупцем виступить Fitbit. Називається і ціна питання — від $34 до $40 млн. Настільки значне зниження суми порівняно з попередніми пропозиціями вказує на серйозні проблеми у Pebble.
Втім, офіційно про можливу операцію поки нічого не йдеться. Якщо продаж Pebble все ж відбудеться, Fitbit отримає в своє розпорядження інтелектуальну власність цієї компанії.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас