Windows-смартфон Coship Moly X1 з'явився на IndieGoGo — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Windows-смартфон Coship Moly X1 з'явився на IndieGoGo

Технології&Авто
594
Корпорація Microsoft, мабуть, остаточно перестала вірити у власну здатність випустити конкурентоспроможний смартфон на програмній платформі Windows, але деякі сторонні виробники не здаються. І мова в даному випадку йде навіть не про HP з її Elite x3, ціна якого багатьом здається захмарною, а про пристрій під назвою Moly X1 від китайської компанії Coship.
Ті, хто уважно відстежує мобільні новинки з ОС Windows, напевно здивуються, згадавши, що цей апарат фігурував у новинах ще на початку року, а потім навіть пропонувався під іншими брендами. Але його нинішня поява не помилка, просто Coship захотіла дати моделі друге життя. Тільки зробити це вона вирішила не шляхом її оновлення, а збором коштів на її виробництво на краудфандинговому майданчику IndieGoGo.
З технічної сторони Moly X1 за рік не змінився, але його ціна стала нижчою. Якщо раніше за смартфон просили $300, то тепер його власником можна стати «всього» за $179. Правда, для цього потрібно не тільки заплатити вказану суму, але і зробити це в числі перших покупців на IndieGoGo. Ринкова ж ціна гаджета складає $229.
З точки зору специфікацій апарат нічим не примітний, що не дивно для бюджетного устрою, спроектованого рік тому. Він побудований на базі чотириядерної SoC Qualcomm Snapdragon 410 і оснащується 2 Гбайт оперативної пам’яті, 16-Гб вбудованим флеш-накопичувачем з можливістю розширення, а також 5,5-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю 1280 × 720 точок.
Інші характеристики Moly X1 включають 13- та 5-Мп камери, акумулятор ємністю 2600 мА·год, підтримку 4G LTE, модулі Wi-Fi і Bluetooth і порт micro-USB. Операційна система — Windows 10 Mobile. Втім, судячи з кількості інвесторів проекту, поєднання таких ТТХ і ціни майже в пару сотень доларів користувачам IndieGoGo не сподобалося.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас