EX.UA продає домен за $1 млн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

EX.UA продає домен за $1 млн

Світ
1691
Пару тижнів тому кіберполіція закрила онлайн-ресурс FS.TO. Через пару днів після цього про закриття оголосив популярний файлообмінник EX.UA. Адміністрація раніше попередила користувачів про те, що свої файли потрібно встигнути викачати до 1 грудня 2016 року, оскільки саме з цієї дати публічний доступ до сайту обмежать.
На головній сторінці сайту також висить оголошення про продаж домена за $1 млн. «Щоб припинити будь-які спекуляції навколо EX.UA про можливе «закордонне» майбутнє ресурсу, повідомляємо: найдорожчий домен уанету продається. Ціна домену EX.UA – 1 млн доларів США. 100% виручених коштів буде витрачено на термінові і невідкладні дитячі операції», – свідчить повідомлення на головній ресурсу.
Адміністрація ресурсу уточнила, що не збирається запускатися під новим доменом. Водночас на головній сайту зараз розміщено оголошення про те, що популярна можливість анонімного обміну файлами продовжить працювати. «Над новим рішенням ведеться робота. Це буде окрема платформа з безліччю додаткових функцій і поліпшеними можливостями продуктивності», – йдеться в повідомленні адміністрації.
Також творці EX.UA планують до кінця грудня запустити нове файлосховище. «Прохання і інтерес користувачів почуті. Розглядається можливість запуску закритого файлового сховища. Про новий проект і його назву буде оголошено 21.12.16», – повідомляє адміністрація.
Особисті архіви з файлообмінника можна викачувати до 31 грудня. Пошту на домені EX.UA збираються запустити на новому домені з 1 січня 2017 року.
За матеріалами:
Ain.Ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас